Konti nasledio Petrovića na mestu selektora Brazila

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Sep.2021, 17:53

Konti nasledio Petrovića na mestu selektora Brazila

Mladi košarkaški trener Gustavo Konti novi je selektor košarkaške reprezentacije Brazila, saopšteno je iz nacionalnog saveza.

Aktuelni trener Flamenga, koji je četiri puta proglašavan za najboljeg u brazilskoj ligi, nasledio je Aleksandra Petrovića i biće prvi domaći stručnjak na funkciji selektora posle 13 godina.

Petrović nije uspeo da odvede Brazil na Olimpijske igre u Tokiju i potom je karijeru nastavio u italijanskom Pezaru.
Pogledaj vesti o: Košarka,   Japan

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Aco Petrović napustio Brazil – stigla zamena

Izvor: B92, 21.Sep.2021

Hrvatski košarkaški trener Aleksandar Petrović više nije selektor Brazila, a na klupi će ga zameniti Gustavo Konti, saopštio je Brazilski košarkaški savez...Sa 62-godišnjim Petrovićem je raskinuta saradnja nakon što nije uspeo da izborii odlazak na Olimpijske igre u Tokiju, prenela je agencija...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.