Izvor: RTS, 10.Avg.2022, 10:29

KSS potvrdio povredu Avramovića

Košarkaški savez Srbije potvrdio je da je plejmejker Aleksa Avramović doživeo povredu šake na treningu, te da će u narednom periodu mirovati.
Iz KSS-a nisu precizirali stepen povrede šake Avramovića.

"Aleksa Avramović je posle jednog duela na treningu u ponedeljak uveče obnovio povredu desne šake. Nakon obavljene dijagnostike odlučeno je da se povređena ruka stavi >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << u mirovanje. Lečenje i oporavak Avramovića dalje će biti pod kontrolom medicinskog tima", navodi se u saopštenju medicinskog tima KSS-a.
Prema pisanju domaćih medija, Avramovićeva šaka nalazi se u gipsu, zbog čega će gotovo izveso odsustvovati sa predstojećeg Evropskog prvenstva, iako to KSS. nije potvrdio.
Takođe, iz Košarkaškog saveza Srbije nije stigla potvrda o statusu Miloša Teodosića u reprezentaciji, odnosno da li će Srbija na EP ići sa jednim organizatorom igre - Vasilijem Micićem. 
Selektor Pešić 15. avgusta održaće konferenciju za medije, pred put u Ljubljanu na prijateljsku utakmicu protiv Slovenije. 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.