KS S o povredi Avramovića, o Teodosiću ni reč

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Avg.2022, 10:02

KS S o povredi Avramovića, o Teodosiću ni reč

Košarkaški savez Srbije (KS S) oglasio se saopštenjem o povredi Alekse Avramovića zbog koje će plejmejker Partizana propustiti Evropsko prvenstvo.

"Avramović je posle jednog duela na treningu u ponedeljak uveče obnovio povredu desne šake. Nakon obavljene dijagnostike odlučeno je da se povređena ruka stavi u mirovanje. Lečenje i oporavak Avramovića dalje će biti pod kontrolom medicinskog >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << tima", ističe se na sajtu KS S.

Iz Saveza i dalje se ne oglašavaju na temu "precrtavanja" dugogodišnjeg kapitena Miloša Teodosića.

O tome će, verovatno, govoriti selektor Svetislav Pešić na konferenciji za medije 15. avgusta, pred put u Ljubljanu na prijateljsku utakmicu protiv Slovenije.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Evropsko prvenstvo

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KSS potvrdio da je Avramović povredio desnu šaku

Izvor: Beta, 10.Avg.2022

Košarkaški savez Srbije (KSS) potvrdio je danas da je reprezentativac Aleksa Avramović povredio desnu šaku.Iz saveza su dodali da je igrač Partizana povredu obnovio na treningu u ponedeljak."Nakon obavljene dijagnostike odlučeno je da se povredjena ruka stavi u mirovanje. Lečenje i oporavak Avramovića...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.