KAKAV MEČ: U Čačku je drama trajala do poslednje sekunde, večiti su je pratili sa velikom pažnjom (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jan.2021, 22:24

KAKAV MEČ: U Čačku je drama trajala do poslednje sekunde, večiti su je pratili sa velikom pažnjom (FOTO)

Borac dočekao Budućnost.

Košarkaški Budućnosti uspeli su da u Čačku stignu do trijumfa protiv Borca posle zanimlkjive i neizvesnde završnice. Podgoričani su trijumfovali rezultatom 72:70 (25:21, 19:16, 18:12, 14:23) i tako stigli do 11. pobede dok je Borac pretrpeo deveti poraz.

Izgledalo je da će Budućnost relativno lako stići do trijumfa u Čačku. Izabranici Petra Mijovića kontrolisali >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dešavanja na terenu i imali vođstvo na poluvremenu od sedam poena razlike. U trećoj četvrtini je Budućnost i dalje imala prednost, pri kraju tog perioda igre i 15 poena viška, ali je Borac uspeo da se vrati tokom poslednjih 10 minuta i uvede meč u neizvesnu završnicu. Međutim, šest sekundi pre kraja je Edžim trojkom osigurao pobedu Budućnosti.

Budućnost je sa 24 postignuta poena predvodio Džastin Kobs, dok je Vili Rid postigao 14. U Borcu je najefikasniji bio Nikola Kočović sa 16 poena, dok je 14 postigao Entoni Smit.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Melodi Penjalver, manekenka koja se dopada Nejmaru

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Košarkaši Budućnosti pobedili Borac

Izvor: Danas, 23.Jan.2021

Košarkaši Budućnosti pobedili su večeras u Čačku domaći Borac sa 76:72 (25:21, 19:16, 18:12, 14:23), u utakmici 16. kola ABA lige.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.