Izvor: RTS, 27.Apr.2021, 07:16

Jokić za RTS: Igrali smo dobru timsku košarku

Iako igraju bez nekoliko povređenih igrača, ekipa Denver Nagetsa je i noćas ostvarila jaku pobedu. Nikola Jokić je igrao izvanredno i postavio ofanzivan ton celom timu. Rezultat je bio 120 prema 96 za Nagetse. Tim iz Denvera je tako ostvario pobede u šest od sedam prethodnih utakmica.
Izvanredna pobeda uz 24 postignuta poena, 15 skokova i 5 asistencija. Vrlo jaka utakmica, a dobio si i >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Oskara sinoć od ESPN-a na nekom posebnom takmičenju koje su oni pravili, drugo u jednom članku kažu da bi Jugoslavija danas zasenila vladavinu Amerikanaca u košarci.

"Nisam čuo za taj članak, ali bilo bi lepo i zanimljivo... Hvala na lepim rečima. Ova je utakmica bila mnogo drugačija u odnosu na onu od pre. Imali smo dobru tranziciju i igrali dobru timsku košarku. Pogađali smo neke teške šuteve. Bilo je dobro.", konstatovao je Jokić.
Denver na svom terenu u sredu uveče dočekuje ekipu Nju Orleansa a u četvrtak Toronto, timove koji nisu visoko pozicionirani na tabeli u ovom trenutku, ali igrači dobro znaju da se u NBA ligi svaki susret mora shvatiti maksimalno ozbiljno.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Dončić za RTS: Od početka do kraja nismo dobro igrali

Izvor: RTS, 27.Apr.2021

Luka Dončić je i noćas igrao izvanredno na utakmici njegovog Dalasa protiv ekipe Sakramenta, ali to nije bilo dovoljno za pobedu. Sakramento je porazio Dalas rezultatom 113 prema 106. Posle susreta, Luka nije bio zadovoljan igrom njegovog tima. . Luka 24 poena, 7 skokova...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.