Jokić: Nema izgovora, to je mamba mentalitet

Izvor: RTS, 27.Jan.2020, 09:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jokić: Nema izgovora, to je "mamba mentalitet"

Srpski košarkaš Nikola Jokić govoreći o smrti Kobija Brajanta, istakao je da je ceo svet, ne samo košarka, izgubio veliku osobu. Brajant je bio jedan od devetoro stradalih u helikopteru koji se srušio u Kalabasasu, u blizini Los Anđelesa.
Brajant je poginuo odlazeći na utakmicu koju je igrala njegova ćerka, ljudi širom sveta >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << su počeli momentalno da se opraštaju od "Crne mambe", među njima su bili Luka DončićBogdan BogdanovićMajkl DžordanVlade DivacŠekil O'Nil...

"Da budem iskren, nisam mogao da verujem. Rekao sam: 'Gospode, da li je moguće? Da li se ovo dešava?' To je veliki gubitak za sve, posebno za njegovu porodicu. Tragedija, ne znam šta da kažem", rekao je Jokić nakon trijumfa Denvera nad Hjustonom.
Momak iz Sombora je u tom meču upisao novi tripl-dabl i bio na MVP nivou, a nakon susreta je objasnio koliko je Kobi značio mladim košarkašima u Srbiji.
"On je legenda. Ne samo ovde, nego svuda na planeti. Svet je izgubio veliku osobu, idola i uzora. Upoznao sam ga tokom prve godine u NBA ligi, bio sam ruki i razgovarao sa sudijama pre utakmice i on je bio tu."
Za kraj, upitan je da prokomentariše to što nisu odložene utakmice u najjačoj ligi sveta, uprkos kritikama javnosti.
"Kada razmišljate o Kobiju, ne postoje izgovori. Ništa ne može da vam (mu) skrene misli sa onoga što volite. To je 'mamba mentalitet", zaključio je Jokić.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Kirjos se zagrevao u Brajantovom dresu pred meč sa Nadalom

Izvor: RTS, 27.Jan.2020

. Nik Kirjos veliki je ljubitelj košarke i NBA lige i snažno ga je pogodila vest o pogibiji Kobija Brajanta. Brajant je bio jedan od devetoro stradalih u helikopteru koji se srušio u Kalabasasu, u blizini Los Anđelesa.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.