Intervju – Aleksandar Miletić: „Košarka je ovde tradicija – niko ne dovodi u pitanje mercedes“

Izvor: Danas, 10.Sep.2019, 08:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Intervju – Aleksandar Miletić: „Košarka je ovde tradicija – niko ne dovodi u pitanje mercedes“

Aleksandar Miletić/Košarkaški savez SrbijePrva zlatna medalja – tim koji je postao svetski prvak u Ljubljani 1970. godine Košarkaška reprezentacija prešla je dug put od pretposlednjeg mesta na EP 1947. do brojnih svetskih i evropskih titula. O tome kako je košarka stigla na ove prostore, razvila se i stigla do svetskog vrha, pričamo sa Aleksandrom Miletićem, […] Članak Intervju – Aleksandar Miletić: „Košarka je ovde tradicija – niko ne dovodi u pitanje mercedes“ se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Intervju - Aleksandar Miletić: "Košarka je ovde tradicija, lanac uspeha i dalje živi"

Izvor: B92, 10.Sep.2019

Od 13. mesta na Evropskom prvenstvu 1947. do osvajanja Evrope i sveta - pogledajte kako je nastala jugoslovenska škola košarke...Košarkaška reprezentacija prešla je dug put od pretposlednjeg mesta na EP 1947. do brojnih svetskih i evropskih titula. O tome kako je košarka stigla na ove prostore,...

Nastavak na B92...

Šumaher na tajnom tretmanu u bolnici u Parizu

Izvor: Danas, 10.Sep.2019

Legendarni višestruki svetski prvak u Formuli 1 Mihael Šumaher primljen je u bolnicu u Parizu zbog “tajnog tretmana”, prema novoobjavljenom izveštaju. Članak Šumaher na tajnom tretmanu u bolnici u Parizu se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.