Izvor: Beta, 26.Maj.2010, 14:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hemofarm pozvao medije da ne pišu o transferima

BEOGRAD, 26. maja 2010. (Beta) - Košarkaški klub Hemofarm zatražio je u sredu od medija da ne objavljuju nagadjanja o transferima igrača tokom trajanja sezone, a u saopštenju se ocenjuje da su to "namerno plasirani" tekstovi da bi se skrenula pažnja sa neregularnosti.

Vršački klub naveo je u saopštenju da se u "nizu tekstova" pominju transferi igrača i navode se primeri navodnog dolaska Nemanje Protića i odlasci Stefana Markovića i Milana Mačvana.

"Žzelimo da sačuvamo potreban mir u ekipi pred nastupajuće važne utakmice u borbi za titulu prvaka Srbije. KK Hemofarm smatra da su informacije...(o transferima trojice igrača) namerno plasirane posle odredjenih utakmica, kako bi se neke stvari zataškale i zanemarile", piše u saopštenju.

Hemofarm navodi da tu pre svega misli na koš igrača Partizana Aleksandra Marića, koji je centar dao sa pola terena, ali je uprava vršačkog kluba navela da je to bilo posle greške u koracima. "Od direktora takmičenja i sportske javnosti očekujemo da se oglase tim povodom...Kako su nam i delegat i sudije priznali, naravno po završetku utakmice (?!), bio je potpuno neregularan (koš)", piše u saopštenju. Uprava kluba navela je da će o transferima govoriti po završetku sezone.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KK HEMOFARM: Mediji, ne bušite nas

Izvor: Mondo, 26.Maj.2010

Košarkaški klub Hemofarm zatražio je od medija da ne objavljuju nagađanja o transferima igrača tokom trajanja sezone.

Nastavak na Mondo...

Hemofarm pozvao medije da ne pišu o transferima

Izvor: NaDlanu.com, 26.Maj.2010

BEOGRAD, 26. maja 2010. (Beta) - Košarkaški klub Hemofarm zatražio je od medija da ne objavljuju nagađanja o transferima igrača tokom trajanja sezone, a u saopštenju se ocenjuje da su to "namerno plasirani" tekstovi da bi se skrenula pažnja sa neregularnosti. Vršački klub naveo je u saopštenju...

Nastavak na NaDlanu.com...

Hemofarm upozorava na neregularnost

Izvor: Večernje novosti, 26.Maj.2010

Košarkaški klub Hemofarm zatražio je danas od medija da ne objavljuju nagađanja o transferima igrača dok traje sezone, a u saopštenju se ocenjuje da su to "namerno plasirani" tekstovi da bi se skrenula pažnja sa neregularnosti.

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.