Fuenlabrada se oprostila od Milenka Savovića

Izvor: B92, 03.Mar.2021, 19:10

Fuenlabrada se oprostila od Milenka Savovića

Španski košarkaški klub Fuenlabrada oprostio se od Milenka Savovića.

U ponedeljak je u 61. godini preminuo legendarni košarkaš Partizana, Milenko Savović poznat i pod nadimkom "Sveti Sava".

Savović je 12 godina bio član Partizana, u kom je bio i kapiten, a osvojio je sa njima tri titule državnog prvaka, dva pehara Kupa Jugoslavije u tri pehara Kupa Radivoja Koraća.

Od Savovića se >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << oprostila i španska Fuenlabrada, bratski klub Partizana u čijoj su hali crno-beli igrali 1992. godine, kada su i osvojili takmičenje danas poznato kao Evroliga.

"Izjavljujemo saučešće povodom nedavne smrti Milenka Savovića, čoveka koji je bio sportski direktor Paritzana 1992. godine u momentima kada je Fuenlabrada bila Partizanov dom. U Španiji je igrao i za Granadu", napisali su iz Fuenlabrade.

U sredu je u Trebinju sahranjen Milenko Savović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.