FOTO-UBOD: Slika Teodosića i Markovića koja će raznežiti sve ljubitelje košarke (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 12.Avg.2017, 23:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FOTO-UBOD: Slika Teodosića i Markovića koja će raznežiti sve ljubitelje košarke (FOTO)

Miloš Teodosić nije večeras igrao protiv Grčke, ali je plejmejker Srbije bio u centru pažnje svih prisutnih u dvorani „Aleksandar Nikolić“.
Kako ni Stefan Marković nije propustio priliku da isprati meč doskorašnjih reprezentativnih saigrača, dva organizatora igre su iskoristili priliku da se ispričaju, a tom prilikom je nastala i jedna veoma simpatična fotografija, na kojoj je glavna zvezda – sin Stefana >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Markovića.
FOTO: STARSPORT

Da li ovo znači da se Teodosić sprema za novu ulogu, saznaćemo verovatno uskoro, ali za sad jedino možemo da zaključimo da je nekadašnji reprezentativni dvojac zaslužan za jednu od najlepših slika iz Pionira.
The post FOTO-UBOD: Slika Teodosića i Markovića koja će raznežiti sve ljubitelje košarke (FOTO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.