FENERBAHČE U VELIKOM PROBLEMU; Predsednik: Sramota me je od Željka Obradovića

Izvor: Večernje novosti, 25.Jul.2018, 18:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FENERBAHČE U VELIKOM PROBLEMU; Predsednik: Sramota me je od Željka Obradovića

Košarkaški gigant Fenerbahče je u velikim finansijskim problemima. Toliko velikim da duguje novac i Željku Obradoviću, potvrdio je predsednik Ali Koč Šok na Bosforu! Košarkaški gigant Fenerbahče je u velikim finansijskim problemima. Vicešampion Evrope duguje novac čak i Željku Obradoviću, potvrdio je predsednik Ali Koč."Obećao sam Željku da će dobiti zaradu na vreme, ali nismo uspeli da obezbedimo novac. Sramota me je od Obradovića", kazao je >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Koč.Pročitajte još: OBRADOVIĆ SA SAHRANE NA UTAKMICU: Bio mi je poput oca, mnogo sam ga poštovaoNovac se duguje i igračima, rekao je novi predsednik Fenera. Ukupni gubici kluba su 48 miliona lira, što je skoro 8,5 miliona evra.Iznenađujuće s obzirom da je istanbulski tim uz CSKA delovao kao najstabilniji u Evropi i omiljena meta odličnih igrača. Podsećanja radi i bivši košarkaš Partizana, kao i nekih NBA klubova Žofri Lovernj je letos stigao u Fenerbahče.Pročitajte još: ATAMAN DOBIO ŠTO JE ZASLUŽIO: Obradović okrenuo leđa i odbio da se pozdravi sa trenerom Efesa (VIDEO)
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prvi čovek Fenerbahčea: Sramota me je pred Obradovićem

Izvor: N1 televizija, 25.Jul.2018

Novi predsednik Fenerbahčea Ali Koč rekao ja njegov klub ima određene finansijske probleme, zbog čega pojedinim igračima nisu isplaćene plate u potpunosti...Koč je u intervjuu za televiziju Fenerbahčea da se novi Upravni odbor postarao da problemi sa platom Željka Obradovića budu rešeni. Međutim,...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.