EL - Generalni menadžeri glasali, ko će na F4, ko je najnezgodniji protivnik, a ko igra najzabavniju košarku?

Izvor: Sportske.net, 13.Jan.2020, 18:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EL - Generalni menadžeri glasali, ko će na F4, ko je najnezgodniji protivnik, a ko igra najzabavniju košarku?

Tradicionalno je nakon prvog dela sezone obavljeno glasanje od strane generalnih menadžera svih učesnika elitnog takmičenja, ovo su rezultati.

Počeo je i drugi deo sezone u Evroligi minule sedmice, kada su odigrani mečevi 18. kola.

Situacija na tabeli je takva da je sjajni Efes prvi, prati ih Real sa istim skorom (15-3), Barsa je dve pobede izam, slede Makabi i CSKA sa po 12 pobeda, po 10 su upisali Armani i Panatinaikos, a Crvena zvezda zauzima osmo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << mesto, poslednje koje vodi u plej-of sa polovičnim učinkom (9-9).

Generalni menadžeri svih učesnika takmičenja glasali su nakon prvog dela sezone za najboljeg trenera, najveće iznenađenje, najzabavniji tim za gledanje, najnezgodnijeg protivnika, a dali su i svoje mišljenje koga vide na F4.

Crvena zvezda nije uspela da dobije dovoljan broj glasova da se nađe u vrhu ovih kategorija, ali je zato Željko Obradović uspeo da se i pored jako lošeg učinka njegove ekipe ove sezone nađe među tri najbolja trenera.

Janis Sferopulos iz Makabija je dobio čak 44,4% glasova, popularni Žoc i Pablo Laso su dobili po 16,7%.

Što se tiče najprijatnijeg iznenađenja takmičenja, čak 50% glasova dobio je Asvel, dok je Makabi sledeći sa 27,8% dobijenih glasova od strane GM-ova.

Za najzabavniji tim izglasan je sjajni Anadolu Efes, koji je dobio 50% glasova, sledi Pešićeva Barsa sa 22,2%.

Ko je najnezgodniji protivnik u Evroligi? Generalni menadžeri kažu da je to Real Madrid, koji je dobio 33,3% glasova, ove sezone jako dobri Makabi je drugi sa 27,8%, treći je Efes sa 16,7% glasova.

I na kraju, ko će na F4?

Najveće šanse dobila je ekipa Anadolu Efesa (23,6%), koja je i prva na tabeli Evrolige nakon 18 kola, slede Barsa i Real sa po 22,2% glasova, dok GM-ovi u doigravanju tradicionalno vide i ekipu moskovskog CSKA.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

EVROLIGAŠKI TIKET O2: Duplo kolo nije duplo golo

Izvor: MozzartSport.com, 14.Jan.2020, 16:45

Ove sedmice igra se duplo kolo u Evroligi, te se valja odmah baciti na posao. Na ovom našem BONUS TIKET po tradiciji su se našle četiri utakmice, a na sve četiri očekujemo dominaciju domaćih ekipa. Posve realno. Tradicionalno ukupna kvote je povećana, ovaj put na 7,50  (1,80) CSKA (14,5) REAL...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.