Druga košarkaška liga: Južnjaci u subotu protiv najslabijih timova u ligi

Izvor: JužneVesti.com, 07.Dec.2018, 10:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Druga košarkaška liga: Južnjaci u subotu protiv najslabijih timova u ligi

Svi predstavnici juga Srbije Zdravlje, Napredak, Konstantin i Pirot igraće svoje mečeve 11. kola Druge košarkaške lige u subotu, 8. decembra, a rivali će im biti četiri najslabije plasirana tima u ligi - Proleter, Zemun, Žarkovo i Plana.

Na papiru bi najlakši posao trebalo da ima Napredak, pošto gostuje u Plani istoimenom "fenjerašu". Početak meča zakazan je za 17 sati, a razlika između rivala >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << očigledna. Plana nema nijednu pobedu ove sezone, ali ima ubedljivo najslabiji napad, dok su Aleksinčani četvrti i ne znaju za poraz u poslednja četiri kola.

U poslednjem su savladali leskovačko Zdravlje, čime su mu prekinuli niz od 5 vezanih trijumfa. Šansu da se vrate na pobednički kolosek Leskovčani će imati od 19 sati na svom terenu, gde će dočekati beogradski tim Žarkovo. Beograđani su pretposlednji na tabeli Druge lige, do sada su pobedili samo jednom, a imaju i najslabiju odbranu u ligi.

Najslabije plasirani predstavnik juga Srbije je Pirot, koji će svoju poziciju na tabeli pokušati da popravi od 19:15 u Beogradu, pošto gostuje dvanaestoplasiranom Zemunu. Iako dva tima dele dve pozicije, na tabeli imaju isti broj bodova - 14.

U 18:30 na teren će Konstantin, koji dočekuje Proleter iz Zrenjanina. Nišlije su se nakon 2 vezana poraza u prošlom kolu vratile na pobednički put, dok jedanaestoplasirani tim iz Zrenjanina slast pobede nije osetio tokom poslednja dva.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.