Đorđević se našalio sa Filipincima: Učinićemo sve da probamo da im pariramo

Izvor: 011vodič.com, 01.Sep.2019, 12:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đorđević se našalio sa Filipincima: Učinićemo sve da probamo da im pariramo

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije, Aleksandar Đorđević, bio je dobrog raspoloženja posle ubedljive pobede “orlova” nad Angolom, na premijeri na Mundobasketu. Naš stručnjak je imao više povoda za zadovoljstvo, pored konačnog rezultata.
Kladionica MaxBet vam je pripremila novo iznenađenje. Pokrećemo novu mobilnu aplikaciju, koja je već dostupna za Android. Uskoro će moći da se skine i za IOS. Više informacija možete pronaći na sajtu naše kladionice, >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << kao i na Jutjub kanalu.
– To je naš način na koji igramo već godinama. Vidim potpunu nesebičnost u igri, tako i treba da bude. Zato smo i jaki. Svi smo apsolutno ozbiljno pristupili utakmici, svi su bili spremni, odgovorili su maksimalno. Ovo su dobri koraci, dobra naznaka da smo spremni – kazao je Đorđević.
Nemanja Bjelica jedini nije igrao protiv Afrikanaca, zbog lakše povrede koja ga je mučila.
– Bjelica je odradio jak trening, došao 45 minuta pre ostatka ekipe. Nije osetio te bolove koje je imao. Mislim da su naši fizioterapeuti odradili dobar posao. Utakmica protiv Filipina možda bude dobra da ga polako uvedemo u rotaciju, ali nećemo da rizikujemo.
Srbija je imala dobru podršku u Fošanu. Čak su i Kinezi navijali za “orlove”.
– Okrenuo sam se dva-tri minuta pre kraja meča i video da je hala puna. Hvala navijačima. Jel je ono bilo skandiranje na kineskom na kraju? “Jokići”? Lepo je kada se opustimo, kada igramo atraktivno. Ipak, uz svo dužno poštovanje igrali smo protiv Angole, koja nije imala neke velike šanse protiv nas. Nemojte da me shvatite pogrešno, spremili su se, igrali su zonu, ali odgovorili smo im na sve.
Na kraju se Đorđević našalio na račun reprezentacije Filipina, pošto ga je zasmejalo pomalo nespretno pitanje novinara da li će Srbija sa nešto višim igračima moći da parira rivalu u 2. kolu po brzini.
– Nadam se. Daćemo sve od sebe da pariramo Filipinima – nasmejao se Đorđević, a onda nastavio u ozbiljnijem tonu:
Šalim se, znate da poštujem svakog protivnika. Spremićemo se maksimalno odgovorno i učinićemo sve da upišemo još jednu pobedu.

The post Đorđević se našalio sa Filipincima: Učinićemo sve da probamo da im pariramo appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Košarka,   Android,   Jutjub

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Milojević za Maxbetsport: Jokić je najbolji srpski košarkaš svih vremena!

Izvor: 011vodič.com, 01.Sep.2019

Trener Mege i naš nekadašnji reprezentativac Dejan Milojević bio je gost na MaxBet radiju u emisiji “60 minuta sa Vladom i Acom”, koja se emituje svake nedelje od 11 časova.. Kvota u MaxBetu na pobedu Francuske protiv Nemačke je 1.40.. Košarkaški stručnjak je pričao o prvom meču “orlova”...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.