Đorđević pred Izrael: Znamo šta nam je činiti

Izvor: RTS, 23.Feb.2019, 15:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đorđević pred Izrael: Znamo šta nam je činiti

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević izjavio je da je svestan težine zadatka i da njegov tim pobedom nad Izraelom mora da obezbedi plasman na Svetsko prvenstvo u Kini.
U odnosu na poraz u Estoniji (71:70), Srbija će biti jača za Nikolu Milutinova i Vladimira Lučića, dok je u Beogradu i Vasilije Mićić, ali zbog povrede je neizvestan.

"Svesni smo >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << u kakvoj smo situaciji i znamo šta nam je činiti. Sa Izraelom nas čeka najbitnija utakmica, kao i pre nekoliko godina kada je odlučivao meč poslednjeg kola protiv njih u Beogradu za plasman na EP. Sigurno nas čeka tvrd meč", rekao je Đorđević. On je dodao da Izrael ima kvalitetne igrače.
"Treba da se smirimo, analiziramo njihovu igru najbolje što možemo, ali pre svega moramo da se fokusiramo na našu igru i principe na kojima od početka insistiramo", zaključio je Đorđević.
Utakmica između Srbije i Izraela igra se u nedelju od 16 sati u hali "Aleksandar Nikolić" u Beogradu.
Pogledaj vesti o: Košarka,   Svetsko prvenstvo

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.