Đorđević: Respekt Mađarima, ali neka oni misle o nama

Izvor: RTS, 08.Sep.2017, 00:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đorđević: Respekt Mađarima, ali neka oni misle o nama

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević izjavio je da Mađarska, rival u osmini finala prvenstva Evrope, zaslužuje respekt, ali da, kada se sve uzme u obzir, oni imaju više razloga za brigu.
"Mađari su napravili veliki uspeh plasmanom među 16 najboljih reprezentacija Evrope i samim tim što su stigli u osminu finala zaslužuju respekt. Ipak, svesni smo da smo kao prvoplasirani >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << tim naše grupe favoriti u tom duelu i oni, pre svega, treba da razmišljaju o nama. Mi ćemo toj utakmici priči i pripremiti je ozbiljno, kao što se pripremamo za svakog protivnika. Treba dobro da iskoristimo dva dana koliko ima do utakmice, da se odmorimo i kroz treninge spremno dočekamo osminu finala", rekao je Đorđević, a prenosi sajt KSS.

Reprezentacija Srbije igraće protiv Mađarske u osmini finala Evropskog prvenstva. Utakmica se igra u nedelju u 14:15 po našem vremenu u dvorani „Sinan Erdem" u Istanbulu.
Naš tim je zauzeo prvo mesto u grupi D, sa učinkom od četiri pobede i jednog poraza, koliko imaju i Letonija i Rusija, ali je zbog najboljeg koš količnika u međusobnim duelima ove tri reprezentacije takmičenje u grupi završio na vrhu tabele. Mađari su u grupi C bili četvrti, sa dve pobede i tri poraza

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Respekt Mađarima, ali neka oni misle o nama"

Izvor: Mondo, 08.Sep.2017

Selektor Srbije Aleksandar Đorđević ističe da je njegov tim favorit u osmini finala i da će predstojeća dva dana ekipa maksimalno iskoristiti za odmor, ali i dobru pripremu..Foto: MN Press/MONDO/Mario Milojević - ilustracija..Košarkaši Srbije odradili su odličan posao u prvoj fazi Eurobasketa...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.