Darko Miličić se oglasio, podsetio na ono što svi zaboravljaju!

Izvor: Sportske.net, 12.Sep.2019, 08:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Darko Miličić se oglasio, podsetio na ono što svi zaboravljaju!

Veoma razložno nekadašnji centar Srbije bacio je malo više svetla na rasplet u Kini, ali i podsetio šta je ovaj generacija uradila za srpsku košarku!

Darko Miličić je veoma razložno tumačio dosadašnju učinak reprezentacije na Mundobasketu.

"Nije korektno da se iznose paušalne ocene, prvo ne treba zaboraviti šta su sve uradili poslednjih godina za našu košarku", rekao je za "Novosti" nekadašnji reprezentativac Srbije.

"Naravno da >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je bilo pritiska, ali i igrači samo sebi stvore pritisak, nekad to zna da gurne tim napred, neki put se ne poklopi sa očekivanjima. Setite se moje generacije iz 2005. ili Španaca dve godine kasnije. I Amerikanci su imali velike neuspehe. Ljudi to je sport", kaže Miličić uz zahvalnost svim igračima.

"Znam kako se osećaju košarkaši, ali ako pogledamo ceo ciklus, imaju razlog da budu ponosni, nije iznenađenje samo naš rezultat, mnogi igraju košarku, svaki meč je na maksimalnom nivou", dodao je Miličić.

On nikada nije osvojio ništa sa Srbijom, ali kako kaže u pitanju je Božja volja, uvek je bio uz reprezentaciju i uživao u svakom uspehu.

Na kraju još jednom je insistirao da je ovo samo jedno takmičenje i da smo prelako zaboravili sve uspehe ove generacije srpskih košarkaša.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.