DUGO JE KRIO OD OČIJU JAVNOSTI: Prezgodna supruga Novice Veličkovića se PROSLAVILA u tri sporta, u jednom je ostavila DUBOK trag

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Sep.2021, 20:20

DUGO JE KRIO OD OČIJU JAVNOSTI: Prezgodna supruga Novice Veličkovića se PROSLAVILA u tri sporta, u jednom je ostavila DUBOK trag

Ona je njegova najveća podrška.

Ovih dana jedna od glavnih vesti, barem kada je košarka u pitanju, bilo je povlačenje Novice Veličkovića. Momak koji je toliko toga dao srpskoj košarci, pre svega svom Partizanu završio je igračku karijeru.

Poslednji meč odigrao je u krcatoj Areni, pred svojim Grobarima i istinskim zaljubljenicima u crno-bele boje. Sada, kada je otišao u zasluženu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sportsku penziju, Novica će imati više vremena da se posveti stvarima za koje tokom igračkih dana nije imao onoliko vremena koliko je želeo.

Pre svega imaće svo vreme ovoga sveta da uživa sa suprugom Vanjom i decom. Godinama unazad nekadašnja odbojkašica životna je saputnica i najveća podrška doskorašnjeg kapitena Partizana. Kada god je to bilo moguće bodrila ga je sa tribina, bila uz njega u svakom uspehu ali i porazu. Sada će imati više vremena da se posvete svojoj ljubavi i sinu Jakovu i ćerki Uni, koje su dobili kao najlepšu krunu iskrenih emocija koje ih već dugo spajaju.

Inače, Vanja Matić je dubok trag ostavila u odbojkaškom klubu crno-belih, dok je pre toga oprobala u odbojci na pesku, a nedavno je istrčala i 21 km na polumaratonu.

A post shared by Vanja Matic (@vanja_matic)
Pogledaj vesti o: Košarka,   Penzija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.