DOSTA JE BILO: Skola završio i klupsku karijeru, ali ostaje u košarci

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Sep.2021, 21:58

DOSTA JE BILO: Skola završio i klupsku karijeru, ali ostaje u košarci

Novi izazov za Argentinca.

Košarkaš Varezea Luis Skola je završio karijeru. Argentinac ostaje u italijanskom klubu, ali u direktorskoj ulozi.

Osim klupske Skola je posle ispadanja njegove Argentine sa Olimpijskih igara završio i reprezentativnu karijeru. Čeka se samo da on to sam zvanično obelodani, a već je našao sebi novu ulogu u karijeri - ostaje u košarci.

Njegov novi angažman >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << biće na mestu izvršnog direktora italijanskog Varezea, kluba u kojem je i odigrao svoje poslednje utakmice u karijeri.

Skola je u karijeri igrao za Hjuston,Finiks, Indijanu, Toronto, Bruklin. Najveći pečat je ostavio igrajući za tadašnju Tau Keramiku gde uživa status žive legende

Igrao je još u Kini, u Šanksiju i Šangaju, potom u Armaniju i za kraj - u Varezeu.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Rakel Jakob, devojka golmana Žozea Saa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Luis Skola izvršni direktor Varezea

Izvor: MozzartSport.com, 21.Sep.2021, 11:52

Nova uloga za legendarnog Argentinca..Luis Skola okačio je patike o klin i našao novu profesiju. Od sada će raditi kao izvršni direktor italijanskog kluba Vareze...Argentinac je prošle sezone nastupao za Vareze i prosečno davao 17,8 poena na 28 utakmica. To znači da je definitivno završio igračku...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.