Budućnost dovela novog stranca – Srbija ga dobro pamti

Izvor: B92, 06.Feb.2023, 20:15

Budućnost dovela novog stranca – Srbija ga dobro pamti

Košarkaški klub Budućnost iz Podgorice objavila je potpis novog stranca.

U pitanju je reprezentativac Belgije Emanuel Lekomt koji je stigao iz izraelskog Hapoen Eilata.

Tamo je u proseku postizao 13,7 poena i imao 5,9 asistencija po utakmici.

Na koledžu je bio u Majamiju, potom je igrao za Bejlor, a profesionalnu karijeru započeo je u razvojnoj ekipi Los Anđeles Klipersa.

Manu Lekomt ima 27 godina i redovan je član nacionalnog tima Belgije, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << a posebno ga je upamtila selekcija Srbije u prošlogodišnjem duelu u niškom "Čairu" u okviru kvalifikacija za Mundobasket.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lekomt novi košarkaš Budućnosti

Izvor: Beta, 06.Feb.2023

Reprezentativac Belgije Emanuel Lekomt novi je košarkaš Budućnosti, potvrdio je danas podgorički klub.Lekomt je profesionalnu karijeru započeo u razvojnoj ekipi Los Anđeles Klipersa gde je beležio 14,1 poen i 4,4 asistencije prosečno po meču.U Evropi je nastupao za špansku Manresu i Gran Kanariju,...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.