Borac nadigrao Zemunce u majstorici

Izvor: B92, 18.Maj.2022, 21:33

Borac nadigrao Zemunce u "majstorici"

Košarkaši čačanskog Borca plasirali su se u finale plej-ofa Košarkaške lige Srbije pobedom nad ekipom Mladosti iz Zemuna rezultatom 97:74.

Tim Marka Marinovića je trijumfovao rezultatom 2:1 u seriji i zakazao je finale protiv Mege koja je u dve utakmice prilično lako izbacila Vojvodinu.

Posle druge utakmice u kojoj su Zemunci izjednačili u seriji, i u prvom poluvremenu trećeg meča su bili potpuno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ravnopravni.

Međutim, u nastavku je kvalitet ekipe borca došao do izražaja i već posle nekoliko minuta igre je razlika postala dvocifrena.

Gosti su bili "slomljeni", a do kraja otišla na maksimalnih +24, kada je u poslednjem minutu rezultat bio 96:72.

Najefikasniji na meču bio je tandem Mladosti Livingston-Bojić koji su postigli 31, odnosno, 28 poena.

Ali, to nije bilo dovoljno za raspoloženije Čačane koje su predvodili Pecarski sa 24 poena i osam skokova, Marinković sa 20 poena, Novaković sa 19 uz 10 skokova i Čarapić sa 12 poena.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

ČAČANI UBEDLJIVI: Borac u finalu plej-ofa KLS

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Maj.2022, 08:44

Slede dueli protiv Mege...Košarkaši Borca pobedili su u Čačku ekipu Mladosti iz Zemuna sa 97:74 (19:16, 22:19, 28:27, 28:12) i na taj način su se sa 2:1 u seriji plasirali u finale prvog dela plej-ofa Košarkaške lige Srbije (KLS)...Borac će u finalu igrati protiv Mege koja je prethodno eliminisala...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.