Izvor: 011vodič.com, 31.Avg.2019, 11:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bogdanović: Iznenađen sam koliko je navijača došlo u Kinu da nas bodri

Ništa više od trening utakmice. Tako je izgledao početak Mundobasketa za košarkašku reprezentaciju Srbije u subotu. Pregazili su “orlovi” u Fošanu Angolu sa 105:59.
Kvota u MaxBetu na pobedu Filipina protiv Italije je 15.00.
Najefikasniji u našem timu bio je Bogdan Bogdanović sa 24 poena, a posle te utakmice nije bio preterano raspoložen da daje izjavu. Utisak je da je ovo za njega bilo jedno >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << rutinsko veče.
– Iznenađeni smo koliko je bilo naših navijača na ovoj utakmici. Drago mi je što je bilo tako, bio je to dobar početak turnira za nas. Sada se okrećemo meču sa Filipinima – kazao je Bogdanović.
Naredni meč naša selekcija igra u ponedeljak od 13.30 protiv Filipina.
Srpski navijači atrakcija u Kini


The post Bogdanović: Iznenađen sam koliko je navijača došlo u Kinu da nas bodri appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.