Amerikanci priznaju, Srbija igra najbolju košarku, ali ovo su njihovi aduti!

Izvor: Sportske.net, 06.Sep.2019, 09:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Amerikanci priznaju, Srbija igra najbolju košarku, ali ovo su njihovi aduti!

Vodeći sportski list u Americi, analizirao borbu za titulu koja se nazire, gde je ovaj američki tim u prednosti nad Srbijom?

Vodeći američki sportski nedeljnik "Sports Ilustejtid" je objavio članak Džeremija Vua u kome se trezveno analizira viđeno na Mundijalu.



"To da je Srbija dobra to smo znali pre turnira, kao i da je pretnja našem timu. Ali, i pored toga što se Amerika probudila protiv Japana i ne može da igra sa Srbima do završnice, čini >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << se da nismo prvi favoriti za zlato".


"Nemojte da propustite da pogledate Srbiju, osim što su neporaženi, što je očekivano, postižu najviše koševa na prvenstvu i imaju apsurdnih 53% šuta za tri poena. Jasno vam je gde se ovo završava", piše Vu.

"Srbija jeste izgubila finale od Amerikanaca 2014. ali tada nisu imali Jokića. Ovo je prvi put da mi nemamo najboljeg igrača na turniru, to je Jokić. Neko će reći da je Janis bolji, ali Grčka nije na nivou Srbije".



"Srbija igra brzo, sjajno kontrolišu igru, ne boje se da im Jokić organizuje napada, da šutnu odmah na startu, do sada je to najbolja košarka na turniru".


"Svakako da imamo šanse, i dalje imamo najdužu klupu, atletski smo najjači tim na prvenstvu, ali poenta je da Srbija igra najbolju košarku na svetu. Oni su više nego pretnja Americi za zlato, nikada razlika nije bila ovako mala. I treba ih zbog toga ceniti, a jedino je dobro što smo videli koliko su jaki na početku prvenstva, pa je to možda za Popovićev tim prilika za rano buđenje", zaključio je američki novinar.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

SJAJAN TEKST IZ SAD Srbija igra najbolju košarku na svetu, vredi zbog nje ustati u pola noći

Izvor: 011vodič.com, 06.Sep.2019

Dobro je poznato koliko su Amerikanci zatvoreni i svoju zemlju smatraju centrom planete. Zato, kada oni pohvale neku drugu državu, to obično privuče pažnju. A još kada priznaju da je neko bolji od njih u nekoj stvari za koju se smatra da samo oni znaju da rade…. Kvota u MaxBetu na pobedu mlade...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.