Ako se Željko vrati na teren neka se odbrane čuvaju VIDEO

Izvor: B92, 22.Nov.2018, 18:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ako se Željko vrati na teren neka se odbrane čuvaju VIDEO

Željko Obradović, srpski košarkaški trener, pokazao je zavidno umeće pri šutu za tri poena, iako već dugo nije igrač.

Obradović se profesionalnom košarkom bavio 13 godina, igrajući za Borac iz Čačka i Partizan, da bi zatim preuzeo crno-bele 1991. godine čime je okončao svoju igračku karijeru.

Kao trener je ispisao istoriju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sa brojnim evropskim klubovima i to trenutno i dalje radi sa turskim Fenerbahčeom, ali izgleda da je znalac na klupi ostao i znalac na parketu.

Na jednom treningu Fenera zabeležen je video klip na kojem se mogu videti upravo Obradović, kao i njegov pomoćnik Erdem Džan. Njih dvojica su se nadmetali šutem za tri poena, a može se reći da je bolji bio Srbin.

Obradović je šutirao 5/5 i njegove pogotke pogledajte na kraju klipa.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.