Želimo Zagorca, Semjuels suspendovan

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Nov.2017, 15:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Želimo Zagorca, Semjuels suspendovan"

Mladi srpski košarkaš Rade Zagorac, još nije potpisao ugovor sa Partizanom, ali pregovori traju, izjavio je predsednik crno-belih Ostoja Mijailović.

On se na vanrednoj konferenciji za medije nije pojavio u društvu Zagorca kako bi zvanično obelodanio dugo očekivani transfer, mada je tokom dana praktično potvrđena informacija da je bivši igrač Mege dogovorio trogodišnju saradnju sa crno-belima.

"Pregovori su tekli do danas, ali još nismo potpisali. Ugovor koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je ponuđen nije štetan po Partizan, ali može da bude bolji i pregovori će se nastaviti. Najsrećniji bih bio da se ta vest nije pojavila u medijima. Zagorac želi Partizan, Partizan želi Zagorca, ali da dođe na šest meseci to bi bilo dobro za klub", rekao je Mijailović.

Prvi čovek crno-belih potvrdio je da je član kluba postao mladi bek Đorđe Pažin, da se pregovara sa još dvojicom vrhunskih igrača, kao i da Miroslav Nikolić sigurno ostaje trener, uprkos skandiranju navijača na meču protiv Albe "Muto odlazi".

"Moraju da daju podršku i da se uzdrže od loših situacija i od ubacivanja predmeta u teren. Već smo u teškoj situaciji, gledamo da isplatimo plate igračima i radnoj zajednici, a kad nam stignu kazne to nam otežava situaciju. Svestan sam bio od samog starta da će očekivanja navijača biti veća, nego u nekom prethodnom periodu, ali potrebno je mnogo veće razumevanje prema sportskom sektoru.

Mijailović je najavio i sankcije za igrača Samarda Semjuelsa, koji je na Instagramu kritikovao klub, trenera, pitao kad će plata, ali i uputio jedan seksistički komentar prema novinarkama.

"Samardo je tek 20 dana u klubu, ali mogu da potvrdim da je već dobio platu za prošli mesec. I njemu i drugima u klubu se redovno daju plate. Sa druge strane, Partizan ima disciplinski pravilnik, nijedan igrač nema pravo da u javnosti nastupa van okvira ugovora koji je potpisao. Videćemo naredne nedelje šta ćemo uraditi u vezi s tim", poručio je Mijailović.

Partizan suspendovao Semjuelsa

Košarkaški klub Partizan suspendovao je večeras centra sa Jamajke Samarda Semjuelsa zbog, kako se navodi u saopštenju, narušavanja klupske discipline kao i odredaba ugovora.

Suspenzija će biti aktivna do konačne odluke disciplinske komisije kluba.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.