ZVANIČNO - Klipersi imaju novog trenera! (foto)

Izvor: Sportske.net, 21.Okt.2020, 11:24

ZVANIČNO - Klipersi imaju novog trenera! (foto)

Doneta odluka!

Američki košarkaški klub Los Anđeles Klipersi imenovali su Tajrona Lua za novog trenera.

NBA klub iz Los Anđelesa noćas je objavio tu odluku, ali nije saopštio detalje ugovora.

Lu će biti 26. trener franšize, nakon što je prošle sezone bio pomoćni trener Klipersa.

Pre dolaska u Los Andjeles Kliperse, Lu je dve godine (2016-2018) bio trener Klivlenda, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << koji je predvodio do tri uzastopna finala NBA lige i osvojio titulu 2016. godine. Od 2011. do 2013. godine bio je pomoćni trener Bostona.

Kao igrač Lu je u 11 sezona nastupao za brojne klubove, medju kojima i Los Andjeles Lejkerse, sa kojima je 2000. i 2001. godine osvojio dve titule. Odigrao je 554 utakmica na kojima je u proseku postizao 8,5 poena uz 3,1 asistenciju.

-

-

Introducing Head Coach T-Lue.

— LA Clippers (@LAClippers) October 20, 2020
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Tajron Lu novi trener Los Andjeles Klipersa

Izvor: Beta, 21.Okt.2020

Američki košarkaški klub Los Andjeles Klipersi imenovali su Tajrona Lua za novog trenera.NBA klub iz Los Andjelesa noćas je objavio tu odluku, ali nije saopštio detalje ugovora.Lu će biti 26. trener franšize, nakon što je prošle sezone bio pomoćni trener Klipersa.Pre dolaska u Los Andjeles...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.