Virtus: Teodosić neće igrati za Srbiju

Izvor: B92, 20.Avg.2019, 18:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Virtus: Teodosić neće igrati za Srbiju

Košarkaški klub Virtus iz Bolonje saopštio je da njihov igrač Miloš Teodosić neće igrati za reprezentaciju Srbije na predstojećem Svetskom prvenstvu u Kini.

U saopštenju se navodi i da je selektor reprezentacije Srbije i trener Virtusa Aleksandar Đorđević obavestio srpsku javnost o stanju povrede kapitena, rekavši da će plejmejker >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << 99 odsto propustiti SP.

Izvršni direktor Virtusa Luka Baraldi zahvalio se Košarkaškom savezu Srbije na stalnoj komunikaciji koju su imali.

"Želeo bih da se zahvalim predsedniku Daniloviću, treneru Đorđeviću i profesoru Radovanoviću na njihovoj osetljivosti i spremnosti. Znamo dobro šta Miloš predstavlja u Srbiji i u reprezentaciji, i zbog toga nam je veoma žao što nije u Kini, ali zdravlje i oporavak igrača je uvek na prvom mestu, i to ćemo učiniti i mi", rekao je Baraldi.

Dodaje se da će Teodosić ostati u Evropi kako bi dalje lečio povredu zadobijenu 10. avgusta na meču protiv Litvanije u beogradskoj Štark areni.



"Teodosić će narednih dana biti u Bolonji na raspolaganju stručnom štabu i medicinskom timu Virtusa, istovremeno nastavljajući terapije u tamošnjem Izokinetičkom centru. Imamo brojne slučajeve povređenih vrhunskih igrača, potrebna nam je velika pažnja zbog sve opterećenijeg kalendara. Previše je povreda i veliki igrači moraju biti zaštićeni, jer su oni glavni glumci predstave
", ističe se u saopštenju Virtusa.

Košarkaši Srbije danas su otputovali u Kinu, gde će pre početka SP imati još tri provere, a rivali će im biti Italija, Francuska i Novi Zeland.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Virtus: Teodosić ne ide u Kinu, nastavlja liječenje u Bolonji

Izvor: Nezavisne Novine, 20.Avg.2019

Košarkaški klub Virtus iz Bolonje saopštio je da njihov igrač Miloš Teodosić neće igrati za reprezentaciju Srbije na predstojećem Svjetskom prvenstvu u Kini.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.