U Njegoševu kraj Bačke Topole otvoren rekonstruisani teren

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Jun.2019, 13:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Njegoševu kraj Bačke Topole otvoren rekonstruisani teren

Pokrajinski sekretar za omladinu i sport Vladimir Batez otvorio je danas u Njegoševu kraj Bačke Topole rekonstruisani teren za košarku i mali fudbal. Sekretarijat za sport i ova opština uložili su zajednički dva zapeta dva miliona dinara u njegovu rekonstrukciju.

Novi košarkaški i teren za mali fudbal, odnosno rukomet. Novi >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << sportski rekviziti - koševi, golovi za sportiste i rekreativce, kao i tribine za gledaoce u Njegoševu. Ali i nove lopte.

Još jedan u nizu objekata rekonstruisanih putem konkursa Pokrajinskog sekretarijata za omladinu i sport Vojvodine koji je vredan ukupno šesdeset i šest miliona dinara.

"Ono što Sekretarijat za sport i omladinu nastavlja da radi je da preko konkursa za sanaciju, adaptaciju, izgradnju i opremanje sportskih objekata ove godine ulaže šesdeset i šest miliona dinara i da nastavljamo sa obilaskom cele Vojvodine. Ciljna grupa su revitalizacija školskih sportskih terena, pogotovo u mestima gde ne postoje fiskulturne dvorane i, naravno, javni sportski tereni koje mogu da koriste svi – od dece, preko takmičara, do rekreativaca", rekao je Batez.

Rekonstrukcija je vredna dva zapeta dva miliona dinara, od čega je iz pokrajinskog budžeta izdvojeno jedan zapeta sedam miliona. Sekretarijat je u saradnji sa opštinom ranije rekonstruisao dva sportska terena u samoj Bačkoj Topoli.

"U narednom periodu ćemo takođe zajedno raditi jedan projekat. To je teretana na otvorenom u Bačkoj Topoli. To je još jedan projekat koji sledi. Projektna dokumentacije je u izradi. Ovo je još jedan od uspešnih projekata koje smo zajedno završili i nadam se dobroj saradnji i u budućnosti", rekao je član Opštinskog veća Bačke Topole zadužen za sport i omladinu Ognjen Despotović.

Opština planira sprovođenje ankete, tako da će lokaciju buduće teretane na otvorenom odrediti sami građani Bačke Topole.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.