Spektakl sa Jovićem i Rebračom - prijave sa Mozzartov otvoreni čas košarke

Izvor: JužneVesti.com, 15.Apr.2021, 12:11

Spektakl sa Jovićem i Rebračom - prijave sa "Mozzartov" otvoreni čas košarke

Plejmejker Srbije i čuveni "Bananamen“ pomažu u odabiru 70 dece za besplatnu školicu u Nišu.

Neko voli da šutira trojke kao Stefan Jović, neko da lupa rampe kao Željko Rebrača, ali ono što spaja prijavljene za Mozzartovu besplatnu školu košarke u Nišu je – ljubav prema ovoj igri! Na desetine devojčica i dečaka stiže 17. aprila na otvoreni čas pod obručima u SC "Šivara“, a prijave za >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << spektakl sa plejmejkerom Srbije i legendarnim "Bananamenom“ traju do 15. aprila u ponoć na [email protected].

Otvoreni čas košarke

Mališani uzrasta od 7 do 10 godina će moći da se pokažu pred proslavljenim asovima, koji će pomoći u odabiru 70 polaznika školice. Oni koji se najbolje pokažu tokom šest meseci biće nagrađeni odlaskom na kamp kod Miloša Teodosića (Teo 4)!

Čas je prvobitno trebalo da se održi na Mozzartovom terenu koji je dobio ime po Joviću, ali zbog loše vremenske prognoze ipak će biti organizovan u "Šivari“, gde će deca vredno trenirati dva puta nedeljno u periodu od šest meseci. I Rebrača "skautira" u Nišu; foto: Mozzart

Talenat za Mozzart nema cenu, kroz ovu akciju želimo da vratimo decu na sportska igrališta, a u tome su nas podržali mnogi asovi. Niš je grad košarke i radujemo se što će spektakl sa Jovićem i Rebračom biti održan baš ovde. Pružićemo mogućnost najmlađima da bez ikakve nadoknade treniraju i rukomet u Aranđelovcu, odnosno fudbal i odbojku u Beogradu. Otvoreni čas fudbala sa Aleksandrom Kataiem je bio sjajna uvertira za sve ono što mlade talente željne igre i druženja očekuje u besplatnim školama – naglasio je Borjan Popović, direktor sektora korporativnih komunikacija Mozzarta.

Projekat je podržalo Ministarstvo omladine i sporta, a škola u Nišu realizuje se u saradnji sa KK Marinos. Treninge će voditi Nikola Bogdanović i Marko Milović.

Više informacija o prijavama, trenerima i ostalim besplatnim školama pročitajte OVDE.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.