Satoranski se vratio u Barselonu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Jul.2022, 13:33

Satoranski se vratio u Barselonu

Češki košarkaški reprezentativac Tomaš Satoranski potpisao je četvorogodišnji ugovor sa Barselonom, saopštio je katalonski klub.

Satoranski (30) je već igrao za Barselonu od 2014. do 2016. godine. On je ponikao u klubu USK Prag, a potom je nastupao za Sevilju, Barselonu, Vašington, Čikago, Nju Orleans i San Antonio.

Češki plejmejker je prošle sezone odigrao 22 meča za Vašington u NBA ligi, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << a prosečno je postizao 4,9 poena i imao 4,9 asistencije po utakmici. On se vratio u katalonski klub na nagovor trenera Barselone Šarunasa Jasikevičijusa.

Barselona je prošle sezone osvojila samo španski Kup kralja.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.