Saletov Virtus ima paklen plan za spas sezone!

Izvor: Sportske.net, 31.Mar.2020, 10:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saletov Virtus ima paklen plan za spas sezone!

Kako će se sezona završiti i da li je već završena?

Neke od košarkaških sezona su već gotove, proglašeni su šampioni, a negde su sezone poništene.

Ipak, najveći broj je onih koji su na čekanju, a Virtus iz Bolonje ima predlog za evropsku košarku.

Kakav je plan?

Kada se epidemija završi, da se u julu nastavi sa pripremama, a onda po ubrzanom tempu da se završi sezona 2019-20. Nakon toga, da se počne odmah nova sezona, 2020/21.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Koronavirus pravi ogromne probleme, prilično se raširio svetom i pesimizam među sportistima je sve veći. Niko se ne usuđuje da prognozira nastavak prvenstva, a i ovaj predlog će isključivo zavisiti od pomenutog virusa.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Sad je jasno zašto Virtus silno želi nastavak prvenstva, sprema im se neverovatan gubitak!

Izvor: Sportske.net, 01.Apr.2020, 08:43

Glavni i odgovorni u Virtusu priznao zašto prave plan za nastavak sezone...Koronavirus kroji planove za nastavak košarkaške sezone...U Italiji je najveći haos, veliko žarište, ali uprkos tome generalni direktor kluba Baraldi ima plan za nastavak sezone...On smatra da bi u julu moglo doći do priprema,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.