SUNOVRAT SRPSKE REPREZENTACIJE: Nezavidan POLOŽAJ na evropskoj listi

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Nov.2020, 15:07

SUNOVRAT SRPSKE REPREZENTACIJE: Nezavidan POLOŽAJ na evropskoj listi

Pokazatelj da smo u ozbiljnoj rezultatskoj krizi.

Kada se u Evropi pomene reprezentativna košarka jasno je da je Srbija sinonim za uspehe. Ipak, imali smo više loših rezultata i sada nismo u samom vrhu.

Šokirao je Bašakšehir pre 20 dana Mančester Junajted i savladao ga sa 2:1 u Istanbulu, i Đavoli večeras (21.00) žele osvetu, a tri boda bi ih dovela na korak od osmine finala. Kvota na keca je 1,30, a na Hendikep pobedu (sa dva ili više golova >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << razlike) je 1,72. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mančester Junajted - Bašakšehir.

Makar to pokazuje lista FIBA Evrope koja ukključuje samo rezultate iz kontinentalnih takmičenja. Srbija je pala tri mesta i sada se nalazi na šestoj poziciji. Grčka je na prvom mestu, prate je Francuska, Španija, Litvanija i Italija, a tek onda dolazi Srbija.

Who do you see moving up after window 2️⃣ of the #EuroBasket Qualifiers? 🤔

— FIBA EuroBasket (@EuroBasket) November 24, 2020

Do desete pozicije nalaze se Nemačka, Češka, Belgija i Hrvatska.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda kanadska teniserka Eženi Bušar
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

ZAJON DOBIO STRAŠNOG SAIGRAČA: Pelikani POTPISALI centra od 35.000.000!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Nov.2020

Papreno...Iskusni centar Stiven Adams potpisao je dvogodišnji ugovor sa Nju Orleansom u vrednosti od 35.000.000 evra, a deo je ranijeg trejda...Šokirao je Bašakšehir pre 20 dana Mančester Junajted i savladao ga sa 2:1 u Istanbulu, i Đavoli večeras (21.00) žele osvetu, a tri boda bi ih dovela...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.