ŠTA SE DESILO SA PARTIZANOVIM REPREZENTATIVCEM: U Košarkaškom savezu traže ODGOVOR

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Dec.2020, 16:03

ŠTA SE DESILO SA PARTIZANOVIM REPREZENTATIVCEM: U Košarkaškom savezu traže ODGOVOR

Nesporazum ili nešto drugo.

Veliki broj selekcija iz bivše Jugoslavije igraće na Evropskom prvenstvu u košarci naredne godine. Vizu za završni turnir Starog kontinenta izvadili su Crna Gora, Bosna i Hercegovina, Slovenija i Hrvatska.

Bajern je obezbedio plasman u osminu finala LŠ, a Atletiko je dva puta remizirao s Lokomotivom pa i dalje nije bezbedan. Zato večeras (21.00) mora da ide na pobedu protiv šampiona Evrope, a kvota na keca u Madridu je 2,05. Kvota >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na iks je 3,45, a na dvojku 3,60. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Atletiko - Bajern.

Selekciji BiH to je pošlo za rukom, pošto su prethodnog vikenda savladali Bugarsku i Letoniju, što im je donelo plasman na Eurobasket.

U komšiluku je, međutim, glavna tema neigranje asa Partzana Nemanje Gordića za nacionalni tim. Izostanak pleja crno-belih obrazložio je sekretar KS Bosne i Hercegovine Amer Čolan.

– Od Gordića kao ni od kluba nismo dobili odgovor. Pokušali smo da dođemo do njega, slali i poruke, ali nismo uspeli - rekao je Čolan.

Direktor Zmajeva Samir Avdić dotakao se izostanka košarkaša Bajerna Nihada Đedovića, koji je predstavljalo veliko iznenađenje.

– Onoga dana kad je istupio iz državljanstva BiH Nihad je izgubio status. Nihad Đedović ne može nastupati za našu reprezentaciju zbog toga. To je jedina istina i prava informacija bez obzira koliko se to činilo neverovatno. On je rođen u Višegradu, ali zbog administrativnih razloga ne može da nastupa za našu reprezentaciju - objasnio je Avdić.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.