SKENER  MAXBETSPORTA Momci, gde je nestao pobednički duh?

Izvor: 011vodič.com, 10.Sep.2019, 15:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SKENER MAXBETSPORTA Momci, gde je nestao pobednički duh?

Šta napisati posle ovakve dve utakmice košarkaške reprezentacije Srbije. Svi su sanjali o medlji, ali izabranici Aleksandra Đorđevića su zaustavljeni u četvrtfinalu protiv Argentine. Gore od samog poraza je činjenica da se čini da je borba izostala.
Kvota naše kladionice na pobedu SAD u meču s Francuskom je 1.28.
Nećemo ovoga puta deliti klasične ocene pošto skoro niko nije zaslužio prelaznu ocenu.
Samo dva igrača su pokazala zube na ovoj utakmici, >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Bogdan Bogdanović i Vladimir Lučić. Njih dvojica su zaslužili prelazne oce za prikazanu borbu na parketu, ostali jednostavno ovoga puta nisu bili dorasli zadatku pošto je kopletan tim potonuo i predao se u momentima kada je Argentina pravila razliku.
Problem u organizaciji igre je bio očigledan. Stafan Jović i Vasilije Micić nisu mogli da razigraju tim, a sa druge strane Fakundo Kampaco je održao čas košarke.
Najveće razočarenje je bio Nemanja Bjelica. Iako je ubacio 16 poena, potpuno je bio van ritma. Promašivao je zicere, kanio u odbrani i vidljiv je bio manjak samopouzdanja.
Marjanović i MIlutinov su bili potpuno u autu još od meča sa Španijom. Ništa drugačije nije bilo ni protiv Argentine, a ostaje misterija zbog čega je Milutinov bio zakcan za klupu pošto koda god je imao veću minutažu izgledao je izvanredno.
O Nikoli Jokiću je teško suditi. Kada se pogleda statistika, sve je pozitivno. Delio je asistencije, pogađao, ali uvek je falio borbeni mentalitet. Jokić je najveću žar pokazao u komunikaciji sa sudijama, ali na terenu neprirodno je izgledala njegova hladnokrvnost.
Birčević, Simonović i Gurudić možda i ne bi bili na šampionatu da nas povrede nisu pogodile pred sam put. POmenuti trio nije imao veliku ulogu.
Za kraj pokušaćemo koju reč da napišemo o selektoru Đorđeviću. Čovek koji je vratio sjaj nacionalnom timu kada je došao 2014. godine je ovaj šampionat odradio ispod očekivanje. Tim nikada nije imao plan B, nikada nismo bili u ostanju da odstupimo od prvobitne zamisli iako je bilo jasno da stvari ne funkcionišu. To nas je sada koštalo medalje.
Članak SKENER MAXBETSPORTA Momci, gde je nestao pobednički duh? se pojavljuje prvo na MaxBet Sport.
The post SKENER MAXBETSPORTA Momci, gde je nestao pobednički duh? appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Navijači kivni na Đorđevića zbog eliminacije, traže njegovu ostavku

Izvor: 011vodič.com, 10.Sep.2019

Šok u Donguanu, eliminacija Srbije iz borbe za medalju na Mundobasketu. Smenjivali su se tokom utakmice sa Argentinom među navijačima osećaji besa, nemoći, razočarenja…. Kvota u MaxBetu na pobedu Australije protiv Češke je 1.20.. Na kraju, navijači traže krivca. Očekivalo se zlato, dobili...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.