SELEKTOR BRAZILA PRIZNAO: Ameri nisu FAVORITI! Dve reprezentacije su ispred Drim tima!

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Avg.2019, 16:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SELEKTOR BRAZILA PRIZNAO: Ameri nisu FAVORITI! Dve reprezentacije su ispred Drim tima!

Greg Popović mu ovo neće zaboraviti.

Iako većina poklonika košarke smatra da su, uprkos silnim otkazima, Ameri glavni favoriti za osvajanje zlata na predstojećem Mundobasketu, selektor Brazila Aleksandar Petrović ne misli tako.

Iskusni stručnjak koji će biti jedini predstavnik hrvatske košarke u Kini, ima svoje favorite na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Svetskom prvenstvu.

- Vrhunske evropske reprezentacije, a tu mislim na Srbiju i Francusku su favoriti u odnosu na SAD! Kažem, mislim da će Ameri imati velikih problema. Mislim da nemaju duboku ekipu, ali opet, ponavljam i to, treba pričekati. Svi se sada bave skautingom. Evo, Kanada je razbila Novi Zeland s 40 razlike, što govori o tome kako Novi Zeland ima problema u igri. Ali, treba pričekati - rekao je selektor Brazila Aca Petrović za "Sportske novosti".

Prema žrebu, postoji mogućnost da se i Selesao sastane sa Drim-timom?

- Kad su izvučene grupe svi smo pali u nesvest kad smo videli da se ukrštamo s Amerikancima, međutim, sada, deset dana do početka Svetskog prvenstva, smatram da će ti Amerikanci sa svima igrati otvorene utakmice. Štaviše, više sam nego uveren da će gubiti, kao i to da će im se dogoditi više od jednog poraza na ovome takmičenju. Mnogo je bilo otkaza, recimo, moglo bi se Amerikancima to sve obiti o glavu, pa da se dovedu u poziciju da im olimpijske kvalifikacije sledećeg leta moraju da igraju Lebron i drugovi - istakao je Petrović.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako je izgledao odlazak reprezentacije Srbije u Kinu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Petrović ubeđen, ove dve reprezentacije mogu pobediti SAD!

Izvor: Sportske.net, 21.Avg.2019

I selektor Brazila se slaže sa tim da reprezentacija Sjedinjenih Američkih Država može biti pobeđena...Selektor reprezentacije Brazila, Aleksandar Petrović, smatra Srbiju i Francusku najvećim favoritima na Svetskom prvenstvu u Kini...On je u razgovoru za "Vijesti" istakao da mnoge reprezentacije...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.