Izvor: MozzartSport.com, 11.Apr.2021, 20:46

Realu pripao i košarkaški El Klasiko posle drame, sija zvezda Tristana Vukčevića

Odlična partija mladog krilnog centra

Dva dana, dve pobede Real Madrida u El Klasiku! Prvo su slavili fudbaleri s 2:1, a večeras i košarkaši Kraljevskog kluba na gostovanju u Palau Blaugrani - 87:85. Posebno treba istaći partiju mladog Tristana Vukčevića koji je završio partiju sa 11 poena i dve veoma bitne trojke.

Sin bivšeg košarkaša Crvene zvezde Dušana Vukčevića odigrao je jako dobar meč, a posebno će se pamtiti trojka koju >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << je ubacio na minut i šest sekundi pre kraja kojom je nagovestio pobedu Reala. Međutim, Barsa se nije predavala do samog kraja.

Nikola Mirotić je pokazao od čega je sazdan, ubacio je trojku na 10 sekundi pre kraja i najavio pobedu Barse, na šta je Laprovitola odgovorio, a Higins nije imao snage za završni udarac Realu.

Dao je Vukčević još jednu bitnu trojku u poslednjoj deonici za prednost Reala 67:57. Zaista dva vrlo, vrlo važna koša u El Klasiku.

Vukčević je na ovoj utakmici zabeležio i četiri skoka i jednu asistenciju, a za tripoena gađao je 3/5. Zaista impresivno s obzirom na snagu protivnika, kao i mladost 18-godišnjeg Vukčevića,

Uskoro opširnije...

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.