Raduljica: Španci nas iznenadili; Bjelica: Katastrofalan meč

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Sep.2019, 17:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Raduljica: Španci nas iznenadili; Bjelica: Katastrofalan meč

Kapiten košarkaške reprezentacije Srbije Miroslav Raduljica, posle poraza od Španije 81:69, rekao je da ih rival iznenadio i da nisu uspeli adekvatno da odgovore na njegovu igru.

"Španci su nas iznenadili prilično čvrstom igrom. Nisu nas iznenadili, nego se mi jednostavno nismo snašli. Igrali smo dosta mekano. Držali smo loptu dosta duže nego što je trebalo", rekao je Raduljica za RTS posle meča.

On je rekao da su Španci u prvom poluvremenu rasturili >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << igru Srbije.

"U drugom poluvremenu smo krenuli nešto agresivnije, očigledno nije bilo dovoljno. Velika škola za nastavak takmičenja, da vidimo da nije tako lako kao kada se igra u grupi i protiv nekih drugih reprezentacija koje ne skautiraju tako dobro. Nismo se snašli na njihovu agresivnu igru i to je to", zaključio je Raduljica.

Krilni košarkaš Nemanja Bjelica rekao je da je Srbija odigrala katastrofalan meč.

"Nadigrali su nas u svakom segmentu igre. Težak je poraz, ali idemo dalje. Sada će biti malo teže, ali u četvrfinalu smo. Treba da se odmorimo i da što pre ovo zaboravimo. Ne mogu da kažem da je sramota, ali odigrali smo katastrofalan meč. Spremili smo se za utakmicu, ali su nas u nekim situacijama iznenadili", rekao je Bjelica.

Srbija će u četvfinalu igrati protiv Argentine u utorak od 13 sati po srednjeevropskom vremenu.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Raduljica: Velika škola! – MaxBet Sport

Izvor: 011vodič.com, 08.Sep.2019

Kapiten reprezentacije Srbije Miroslav Raduljica je rekao da je poraz od Španije velika škola za njegovu ekipu.. Nacionalni tim Srbije je doživeo prvi neuspeh na Svetskom kupu, u poslednjoj utakmici druge faze takmičenja.. – Nismo se snašli na njihovu čvrstu igru. Igrali smo mekano, držali...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.