Radončić otišao iz Mursije

Izvor: Sportske.net, 25.Feb.2020, 23:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radončić otišao iz Mursije

Dino Radončić se nije pronašao u Mursiji.

Košarkaš koji smo svi mi predstavljali kao veliku nadu košarke na Balkanu, Dino Radončić, i dalje nije uspeo da se dokaže.

Momak koji već ima 21 godinu polako gubi korak za svojim vršnjacima, prošla sezona i ova u Mursiji su morale za njega da budu korak bliže minutima u Real Madridu, ali nije bilo baš tako.

Radončić je ove sezone igrao 18 mečeva za Mursiju, igrao skoro 19 minuta po meču, a imao je 4,3 poena i 4,2 skoka po utakmici.

On će biti vraćen u Real Madrid, nakon čega ćemo saznati njegovu sudbinu.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Dino Radončić iz Mursije prešao u Tenerife

Izvor: MozzartSport.com, 26.Feb.2020, 22:12

Odjeknula je sinoć vest da je Dino Radončić dogovorio rastanak sa Mursijom, sa kojom je potpisao ugovor na dve sezone. Crnogorski košarkaš imao je prilično standardnu ulogu u ovom španskom prvoligašu, pa je vest došla kao prilično iznenađenje. Međutim, Radončić nije dugo čekao na novi...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.