PLEJMEJKER BUDUĆNOSTI NE MOŽE VIŠE DA ČEKA: Dajte košarku sa ili bez navijača, gubimo vreme

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Maj.2020, 16:32

PLEJMEJKER BUDUĆNOSTI NE MOŽE VIŠE DA ČEKA: Dajte košarku sa ili bez navijača, gubimo vreme

Još nije poznato šta će biti sa sezonom u ABA ligi.

Još nije poznato da li će se i na koji način organizvati završnica sezone ABA lige, suspendovane zbog pandemije korona virusa, ali plejmejker Budućnosti Džastin Kobs očekuje da uskoro usledi povratak na parket i borba za trofeje. Kobs je među glavnim kandidatima za zvanje najboljeg igrača lige.

 - Osećam da sam na vrhuncu, da igram najbolje partije karijere do sada. Verujem da ovo nije vreme za gubljenje, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za mene i sve nas - rekao je Kobs, a preneo ''CDM''.

Budućnost je ponovo počela sa treninzima, a prvi deo bi trebalo da traje do 18. maja kada bi tim trebalo da krene sa programom košarkaških treninga. Kobs je međutim još uvek u SAD, ali se nada da bi sezona mogla da se završi.

 - Sa ili bez navijača… Sa prisustvom publike ili bez, nije bitno. Verujem da je u ovom trenutku svima isti cilj i da svi imamo istu želju. A to je da igramo košarku i da se takmičimo na istom nivou - zaključio je Kobs.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Agustina Gandolfo, devojka Lautara Martineza.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.