Izvor: MozzartSport.com, 21.Jun.2021, 09:20

PET NA PET - Milica Zarić: Igrala sam košarku, tenis, skijala, a sada je tu pilates

“Jelena Tomović” iz “Tajne vinove loze” navija za Novaka i naše reprezentacije

Našu gošću šira publika upoznala je u ostvarenjima “Košarkaši”, “Moj rođak sa sela”, “Žigosani u reketu”, “Delirijum tremens”, “Besa”, “Tajne vinove loze”…Milica Zarić je članica BDP –a i igra u predstavama “Čitač”, koja je proglašena za najbolju predstavu užičkog festivala, “Sumrak bogova”, “Trpele”, “U raljama života”, “Let >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << iznad kukavičijeg gnezda”… Ćerka je legendarnog glumca Dragana Zarića.

Navija za našu reprezentaciju, takođe za Novaka Đokovića, svojevremeno mnogo je vozila rolšue, a sutra će iskoristiti dan i za humanitarno tipovanje.

Danas je Milica Zarić gošća rubrike Pet na pet.

 1.Da li ste svojevremeno imali dodira sa nekim sportskim aktivnostima i kojim?

“Odrasli smo na Konjarniku i tokom celog dana igrali smo košarku, rukomet, fudbal, tenis…Pored toga upražnjavala sam plivanje, umetničko klizanje, skijanje, mnogo sam vozila rolšue i pohađala Baletsku školu ‘Lujo Davičo’. Sada, shodno godinama odlazim dva puta nedeljno na pilates. To mi dobro dođe za posao i održavanje kondicije”.

2.Ko Vam je bio uzor u tinejdžerskim danima?

”Mogu da kažem koga sada pratim i za koga navijam. Kao i većina stanovnika gledam mečeve Novaka Đokovića”.

3. Koji klub nosite u navijačkom srcu?

“Uvek navijam za naše reprezentacije, u svim sportovima”.

4.Kulturni događaj koji je ostao u sećanju i koji ćete pamtiti celog života?

“Uvek volim da pomenem nešto što trenutno radim i što je aktuelno. Neka budu predstave“Trpele”, “Let iznad kukavičijeg gnezda” odnosno serije “Besa” i “Tajne vinove loze”.

5.Životni i sportski moto?

“Iskoristi dan – Carpe diem”.

Bonus pitanje za našeg gosta: Šta u MOZZARTU odigrati na utakmicu sa EURO 2020, UKRAJINA – AUSTRIJA. Do sada međusobni skor glasi 1:0:1. Meč koji odlučuje o drugoj poziciji u grupi. Da se podsetimo da je Ukrajina savladala Makedoniju, ali izgubila od Holandije. Austrijanci su startovali pobedom pa su izgubili od Holandije.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

“Probajte sa GG3+”.

PIŠE: Đurđe MEČANIN

[email protected]

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Košarka,   Tenis

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.