OČINSKI: Penzionisaću se odmah ako ću tako zaštiti sina!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Mar.2020, 08:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OČINSKI: Penzionisaću se odmah ako ću tako zaštiti sina!

Ne mari za košarku.

Australijski košarkaš Džo Ingls igra u ekipi Jute Džeza koja ima dva potvrđena slučaja virusom korona, radi se o Rudiju Goberu i Donovanu Mičelu. Iskusno krilo na sreću nije bio pozitivan na test i trenutno se nalazi u izolaciji u Solt Lejk Sitiju. On je u intervjuu za "Atletik" rekao kako ne bi imao problem da napusti košarku.

- Ako mi kažete da nikada neću moći >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da igram košarku, a da ću pritom zaštiti Džejkoba, povukao bih se iz košarke, otišao u Australiju i nikada u životu više ne bih odigrao košarkašku utakmicu i bio bih u redu sa takvom odlukom - rekao je Ingls.

"If you had to tell me that you could never play again to protect (my son) Jacob from this, I would walk away, fly to Australia and never play another game in my life." - @Joeingles7

🆕 article & podcast from @sam_amick & @joevardon ⤵️ https://t.co/y73qWZZ5RN

— The Athletic NBA (@TheAthleticNBA) March 25, 2020

- Mogao bih da odem iz ove dvorane u ovom trenutku, u ovoj odeći na aerodrom. Ne bih imao ni jedan odsto sumnje u takav izbor zato što ne želim da mi porodica prolazi kroz to. Ne želim da moj sin prolazi kroz sve to, kao ni moja sestra, ni majka - zaključio je Džo Ingls.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.