Izvor: MozzartSport.com, 15.Jul.2020, 15:55

Novi Srbin u hrvatskoj košarci: Ilija Đoković potpisao za Split

Povremeni reprezentativac Srbije na Gripama

Povremeni reprezentativac Srbije i plejmejker brojnih ovdašnjih klubova Ilija Đoković igraće naredne sezone ABA ligu u dresu Splita. Klub iz Dalmacije je objavio da je potpisao ugovor sa već iskusnim organizatorom igre, koji se dokazao u redovima Borca iz Čačka i FMP-a.

Slavi klub sa Gripa se posle dugo godina, kroz ABA 2 ligu, vratio u regionalnu elitu. I ne želi da igra samo jednu leto. Otuda je angažovao plejmejkera >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << koji ima zavidan staž.

„Srećan sam i ponosan što ću nositi dres kluba koji je u svojoj istoriji tri puta bio prvak Europe, veselim se igranju i treniranju na Gripama, u dvorani u kojoj su stvoreni velikani poput Tonija Kukoča i Dina Rađe. Verujem da nas čeka zanimljiva i uzbudljiva sezona, a ja ću s moje strane dati svoj puni doprinos da ekipa bude što bolja“, poručio je Đoković.

Srspki košarkaši u hrvatskim klubovina nisu nikakva novost. Tu „čast“ prethodnih godina imali su Predrag Šuput, zatim Ratkovica i Stefan Fundić. 

Tagovi:

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Đoković otišao u Split

Izvor: B92, 15.Jul.2020

Srpski plejmejker Ilija Đoković novi je košarkaš Splita...Ovaj 24-godišnji povremeni reprezentativac Srbije je sa hrvatskim klubom potpisao jednogodišnji ugovor...Đoković će se novim saigračima pridružiti 27. jula, kada je uostalom planiran i početak priprema za predstojeću sezonu...Split...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.