Ne znaju kako je kad vam klub ne dozvoli da igrate za reprezentaciju

Izvor: B92, 24.Feb.2019, 19:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Ne znaju kako je kad vam klub ne dozvoli da igrate za reprezentaciju"

Centar košarkaške reprezentacije Srbije Nikola Milutinov ocenio je da je njegova ekipa zaslužila plasman na Svetsko prvenstvo.

"Odigrali smo odlično danas, dobra je utakmica i mislim da su navijači uživali. Zaslužili smo da se plasiramo na Svetsko prvenstvo, verujem u naš tim i mislim da svakoga možemo dobiti. Nisam imao strah pred ovu utakmicu jer verujem u ekipu, bez obzira na to kojih >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << 12 igrača igraju", rekao je Milutinov.

On je dodao i da nije siguran da li će igrati na Svetskom prvenstvu u Kini.

"Ne znam da li ću igrati i na prvenstvu, ali voleo bih. Imamo mnogo igrača, naročito kada dođe leto i kada svi budu spremni, muka će biti selektoru. Imali smo možda pritisak javnosti, jer neki ljudi ne znaju kako je kada vam klubovi ne dozvoljavaju da igrate za nacionalni tim", rekao je Milutinov.

Milenko Tepić rekao je da je sistem kvalifikacija za ovogodišnje Svetsko prvenstvo u Kini čudan, ali da je ekipa ispunila cilj današnjim plasmanom na to takmičenje.

"Svakome znači da igra u reprezentaciji, drago mi je što na bilo koji način mogu da pomognem. Ceo sistem ovih kvalifikacija je jako čudan, igramo u različitim sastavima, ekipa koja igra kvalifikacije možda neće igrati na samom prvenstvu. Ali, imali smo jedan cilj sve vreme, uspeli smo u tome", rekao je Tepić.

Košarkaška reprezentacija Srbije plasirala se na Svetsko prvenstvo u Kini pošto je u Beogradu pobedila Izrael sa 97:76, u poslednjem kolu kvalifikacione Grupe L.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"Ne znaju kako je kad ne daju da igrate za reprezentaciju"

Izvor: Nezavisne Novine, 24.Feb.2019

Centar košarkaške reprezentacije Srbije Nikola Milutinov ocijenio je da je njegova ekipa zaslužila plasman na Svjetsko prvenstvo.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.