Izvor: MozzartSport.com, 18.Okt.2021, 07:01

NAJAVA DANA (ponedeljak, 18. oktobar): Fudbala ima taman da ne bude dosadno, košarke i tenisa takođe

Pogledajte koji vas to zanimljivi sportski događaji čekaju danas

ARSENAL – KRISTAL PALAS, 21.00

(Fudbal, Engleska 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Kristal Palas se na počeku nove sezone dobro drži protiv gradskih rivala. Jedini poraz upisan je od Čelsija na otvaranju sezone (0:3), a od tada Vest Hem i Brentford su zadržani na nerešenim ishodima, uz ubedljiv trijumf kod kuće protiv Totenhema. Arsenal igra >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << odlično u poslednje vreme posle užasnog početka, vezao je šest utakmica bez poraza, od toga četiri pobede u ligi, jednu u Liga kupu, uz remi na gostovanju neugodnom Brajtonu pred pauzu. Tobdžije nisu savladale Palas kod kuće u poslednja tri meča, mada je Palas od starta sezone uzeo samo jedan bod kao gost.

VENECIJA – FJORENTINA, 20.45

(Fudbal, Italija 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Sve oči toskanske javnosti uprte su ka Dušanu Vlahoviću koji je posle odbijanja da potpiše novi ugovor podelio navijače Fjorentine. Sada je pritisak na njemu da redovno postiže golove i opravda svoju odluku, a Venecija ne bi trebalo da bude težak rival. Jedinu pobedu u sezoni Venecija je ostvarila na gostovanju Empoliju, a mečevi protiv Torina i Kaljarija završeni su rezultatima 1:1 pred reprezentativnu pauzu. Viola je zato nanizala tri pobede van kuće.

METALAC – MLADOST, 17.00

(Fudbal, Srbija 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

I jedni i drugi igraju s mnogo oscilacija. Mladost je na odmor otišla s ubedljivim trijumfom nad Novim Pazarom, dok je Metalac u dva minula kola uzeo samo bod. Ipak, tim iz Gornjeg Milanovca dobio je poslednja tri meča kod kuće, a svaki put padala je kiša golova. Jednom četiri i dvaput po pet golova! Što se međusobnih duela tiče, Metalac je na svom terenu dobio samo jedan od proteklih pet susreta.

ALAVES – BETIS, 19.00

(Fudbal, Španija 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Alavesu ne gine borba za goli život u ovoj sezoni, dok Betis radi solidan posao. Dobija rivale ispod svog renomea, ali kada naiđe na ozbiljniju prepreku – uglavnom posrne. Uprkos velikim ulaganjima godinama unazad. Alaves ima samo jednu pobedu u sedam kola i to nad aktuelnim šampionom, dok je Betis posle dobrih igara pauzu dočekao s porazom na gostovanju Viljarealu. Kada ovi rivali ukrste koplja na Mendizorozi golovi retko padaju. Više od dva je pojam.

ALANJA – KAJZERI, 19.00

(Fudbal, Turska 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Alanja Nemanje Milunovića vezala je dva remija posle dobrih igara i tri pobede zaredom u turskom prvenstvu. Oba nerešena ishoda bila su na po 1:1. U goste stiže Kajzeri koji igra promenjivo, nije slavio u poslednja dva kola, ali je u oba susreta prolazio tip GG. Tradicija kaže da je Alanja slavila u poslednja tri ligaška međusobna susreta kod kuće ubedljivo i sigurno.

FENERBAHČE – ANADOLU EFES, 19.15

(Košarka, Turska 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Veliki derbi Istanbula mogao bi da nam da odgovor na pitanje da li je Saša Đorđević uspeo da našteluje ekipu posle klimavog početka, ali i gaženja Uniksa sa 39 poena razlike (80:41), te da li Efes može da se podigne iz dubioze u koju je zapao. Četiri utakmice u Evroligi su prošle, aktuelni prvak Evrope još nea pobedu. U domaćem šampionatu gura, dobio je sve tri utakmice, mada je i tu bilo problema u dva slučaja. Zanimljivo, Efes je dobio poslednja četiri gostovanja Feneru koji opet još nije savladan kod kuće u novoj sezoni.

PARMA – CSKA MOSKVA, 16.00

(Košarka, VTB Liga)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Posle tesne pobede nad Crvenom zvezdom Moskovljane čeka gostovanje neugodnoj Parmi, najverovatnije pojačan nekadašnjim NBA centrom Kenetom Faridom koji je stigao kao zamena za povređenog Nikolu Milutinova. Dimitris Itudis nema na raspolaganju Toka Šengeliju, ni Marijusa Grigonisa, ali tradicija nalaže da će CSKA dobiti ovaj meč pošto slavi u Permu neprestano već 18 godina.

R. GASKE – D. LAJOVIĆ, 18.00

(Tenis, ATP Antverp)

Ne ide Lajoviću na betonu, od kraja avgusta učestvovao je na tri različita turnira i samo je jednom uspeo da prođe prvi izazov. I to na US Openu kada je bio bolji od Benoe Pera. U Kazahstanu i na Indijan Velsu ispadao je odmah bez dobijenog seta, dok je Gaske nakon poslednjeg grend slema sezone rešio da igra kod kuće na dva turnira. Zanimljivo, njegova četiri poslednja meča završena su u tri seta. Ovo je prvi susret ovih tenisera na betonu, dosad jedini susret dobio je Lajović, na madridskoj šljaci 2018.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.