Murić ostaje u Ljubljani

Izvor: B92, 04.Jul.2022, 14:44

Murić ostaje u Ljubljani

Košarkaški klub Cedevita Olimpija saopštio je da će slovenački reprezentativac Edo Murić i naredne sezone nositi dres tog kluba.

"Pre tri godine smo u Ljubljani započeli priču o Cedevita Olimpiji. Tokom tog perioda, tim je napredovao iz sezone u sezonu i verujem da ćemo tako nastaviti i u narednim godinama", rekao je Murić za klupski sajt.

"Srećan sam što ostajem u Ljubljani. Pozivam >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << navijače da nas podrže i u narednoj sezoni, da nastave da prave sjajnu atmosferu u Stožicama i Tivoliju", dodao je on.

Edo Murić je prošle sezone u ABA ligi prosečno beležio 9,4 poena, 4,9 skokova, 1,3 asistencije i 0,9 ukradenih lopti po utakmici.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

PSŽ se rastao sa Poketinom i predstavio novog trenera

Izvor: RTS, 05.Jul.2022, 13:06

Puno posla danas na "Parku prinčeva" - PSŽ se rastao sa Poketinom, a potom predstavio novog trenera Kristofa Galtijea. . Dan u Parizu je počeo rastankom sa dosadašnjim trenerom..."Klub želi da se zahvali treneru Poketinu i njegovom stručnom štabu na radu i poželi...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.