MRZOVOLJNI POPOVIČ Baš brzo igramo sa Srbijom

Izvor: 011vodič.com, 11.Sep.2019, 17:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MRZOVOLJNI POPOVIČ Baš brzo igramo sa Srbijom

Samo Greg Popovič zna zašto je, neprestano gledajući cedulje koje su mu dostavljali pomoćnici, među kojima i Stiv Ker, birao taktiku sa niskim igračima u petorci. Rudi Gober je pod oba koša održao čas košarke Amerikancima.
Naša kladionica nudi kvotu 1.88 da će na prijateljskom meču Cedevita Olimpija – Ulm biti ubačeno više od 164 poena.
Posle meča, legendarni trener bio je veoma mrzovoljan. Kako >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << i ne bi bio, kada će njegovo ime ostati upisano na tamnijim stranicama istorije američke reprezentativne košarke. Na konstataciju novinara da će SAD igrati protiv Srbine ranije nego što se očekivalo, dao je kratak odgovor.
– Prilično brzo. Biće to nova utakmica, obe ekipe će da se takmiče i da pokušaju da pobede. Nema tu više šta da se kaže – rekao je Popovič.
Utakmica Srbija – SAD biće igrana u četvrtak od 13 časova. Za utehu.
 
 

The post MRZOVOLJNI POPOVIČ Baš brzo igramo sa Srbijom appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Čovek koji je srušio Hrvatsku odlazi u penziju (VIDEO)

Izvor: 011vodič.com, 11.Sep.2019

Poslednjih godina je daleko od glavne scene. Ali, Aleksandar Rašić je ostavio neizbrisiv trag u srpskoj košarci, kao reprezentativac, član FMP i Partizana. Za nekoliko dana, odigraće poslednju utakmicu u karijeri. Na Rašićevom oproštaju od aktivnog igranja, 14. septembra gost njegovog kluba,...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.