MARADONA JE BIO VELIKI LAF: Evo zašto je na grob Dražena Petrovića doneo 62 ruže

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Nov.2020, 08:54

MARADONA JE BIO VELIKI LAF: Evo zašto je na grob Dražena Petrovića doneo 62 ruže

Potez velikog čoveka.

Dijego Armando Maradona, koji je preminuo 25. novembra, bio je jedan od najboljih fudbalera sveta, koji je porocima uništavao sebi život. Ali, u srcu je bio ljudina.

O tome govori i detalj iz njegove prebogate biografije iz 1994. godine. Slavni Argentinac boravio je u Zagrebu nepunih godinu dana od pogibije u saobraćajnoj nesreći Dražena Petrovića, jednog od najboljih košarkaša koje je svet imao.

Maradona je došao na grob i odao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << počast “košarkaškom Mocartu”, čija smrt je šokirala planetu 7. juna 1993. godine. Maradona je u Draženovu čast doneo 62 ruže.

Zašto baš 62 ruže? Veliki Dijego setio se da je Dražen u čuvenoj utakmici Kupa pobednika kupova postigao 62 poena za Real Madrid protiv Kazerte i na taj način je pokazao koliko je cenio umetnike i iz u drugih sportova, a ne samo fudbala.

A post shared by KK Cibona (@kk_cibona)

Na Instagarm profilu KK Cibona objavljena je fotografija Maradonine posete Petrovićevom grobu i posveta za kraj: “Zauvek, Dijego”.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

MARADONA JE DRAŽENU NA GROB ODNEO 62 RUŽE: Otkrivena SIMBOLIKA, zašto je slavni Argentinac to uradio! VIDEO

Izvor: Kurir, 26.Nov.2020

Dijego Maradona bio je jedan od najboljih i najvećih fudbalera svih vremena.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.