Izvor: Radio 021, 16.Dec.2019, 17:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Košarkašima Vojvodine ponovo izmakla pobeda

Košarkaši Vojvodine poraženi su od Slobode, rezultatom 91:87, u 11. kolu Košarkaške lige Srbije.

Tim Filipa Soceka i Mute Nikolića nije uspeo da dođe do pobede. Ponovo je malo nedostajalo, ali je to malo koštalo novosadski tim bodova. Nasuprot tome, Sloboda devetom pobedom u šampionatu izbija na drugo mesto tabele KLS-a.

Voša je odlično startovala, mladi igrači su uhvatili ritam i ostvarili >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << čak 12 poena prednosti, pri rezultatu 23:11. Međutim, Sloboda je topila lagano tu razliku i pred odlazak na poluvreme izjednačila na 50:50, ali su Novosađani uspeli da dođu do blage prednosti pre odlaska na pauzu.

U nastavku Užičani su ušli u seriju i upisali 10 vezanih poena. Domaćini su se probudili i vratili igru u egal, čime se dalo naslutiti da će završnica utakmice u Novom Sadu biti neizvesna. Rezultatska klackalica trajala je sve do kraja meča, ali na kraju je iskusniji tim prevagnuo i Sloboda u Užice nosi nove bodove do koje su došli pobedom od 91:87.

Najefikasniji u timu Vojvodine bio je Andrija Simovića sa 32 poena, dok je u gostujućem timu to bio Ranko Simonović sa 24 poena.

"Sve čestitke Slobodi na pobedi. Definitivno nemamo sreće, po ko zna koji put. Ne ubacujemo, za razliku od protivnika, ključne šuteve. Šta da se radi, idemo dalje, nadam se da ćemo nastaviti sa solidnim partijama i da ćemo negde za njih biti nagrađeni", poručio je posle meča trener Novosađana Filip Socek.

U narednom kolu, 21. decembra, Voša gostuje ekipi Mladosti.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.