Koliko bi novca Zvezdi trebalo da bi postala prvak Evrope? (video)

Izvor: Sportske.net, 12.Apr.2020, 22:43

Koliko bi novca Zvezdi trebalo da bi postala prvak Evrope? (video)

Ali, u kom sportu?

Proslavljeni rukometaš, a onda i dugogodišnji trener Veselin Vujović, aktuelni šef struke Zagreba, dao je zanimljivu izjavu za rukometni portal ''Balkan Handball''.

Jedna od tema koju je popularni Vuja prokomentarisao bilo je i finansiranje klubova, uz osvrt na jednu od svojih ranijih izjava po tom pitanju, a u vezi sa Crvenom zvezdom.

''Ja sam navijač Zvezde. U jednom intervjuu sam rekao: 'Dajte mi budžet koji ima >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << košarkaški klub i ja ću da budem prvak Evrope'. Neki ljudi su me tada kritikovali da napadam Zvezdu, a ja sam samo rekao da taj budžet nije dovoljan u košarci da budeš prvak Evrope, ali kada bi Rukometnom klubu Crvena zvezda dali 8.5 miliona evra mogli bismo da budemo prvaci Evrope. To sam hteo da kažem'', objasnio je Vujović.

Dugo već nismo bili svedoci nekog rukometnog spektakla u našoj zemlji, a Vujović veruje da bi se značajnijim ulaganjem, na primeru Zvezde, povećalo i interesovanje ljubitelja sporta za rukomet.

-

''Usmeriti taj novac na pravu stranu bio bi veliki dobitak. Siguran sam i mogu da potpišem da bi 'Arena' bila puna ako bi rukometaši Zvezde igrali odlučujuću utakmicu za odlazak na Fajnal for Lige šampiona. Nama u rukometu je trebalo da se dogodi neko ko je jak i finansijski i politički.







Nama su se nažalost dogodili oni koji se guraju, ulizuju i uvlače da bi se održali na površini, a voda im je preko nosa. Takve treba potopiti, neka se udave i dovesti nekog drugog," poručio je Vujović, a njegovu kompletnu izjavu možete videti OVDE.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

DAJTE MI ZVEZDU I KOŠARKAŠKI BUDŽET I BIĆU PRVAK EVROPE! Vujović u svom stilu: Srbija vodi kafansku politiku u rukometu!

Izvor: Kurir, 13.Apr.2020, 10:07

Veselin Vujović proslavljeni jugoslovenski rukometaš izjavio je da su budžeti klubova u ovom sportu značajno manji nego u recimo košarci koja važi za najpolularniji dvoranski sport

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.