Kokoškov: Meloun jedva čeka da dođe u Srbiju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Jan.2020, 23:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kokoškov: Meloun jedva čeka da dođe u Srbiju

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Igor Kokoškov rešio je sve dileme i potvrdio da će trener Denvera Majk Meloun biti u stručnom štabu na kvalifikacijama za Olimpijske igre.

Košarkaški savez Srbije je tu informaciju objavio u noći između utorka i srede, ali je konfuzija nastala nakon izjave Melouna američkim medijima da to nije tačno.

Očigledno, on je tako odgovorio jer je pitanje koje je dobio glasilo: Da li je tačno da će biti savetnik >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << u selekciji Srbije?

"Sa Melounom se poznajem dugi niz godina. Nikada nismo bili saradnici, nego uvek na suprotnim stranama i zdravi rivali. Baš zbog ove činjenice mi je bilo lakše da vidim o kakvom se stručnjaku radi - poručio je iz Sakramenta za "Novosti" selektor Kokoškov.

Na konstataciju da je vest prilično iznenadila sve ljubitelje košarke, Kokoškov je bio još direktniji.

"Meni je malo čudno to što je prvi trener Denvera i čovek sa takvim iskustvom "prekršten" u mog pomoćnika. Pričali smo i našalili se da on može da bude samo prvi trener, nikako pomoćnik. Međutim, odmah u sledećoj rečenici je Meloun bio izričit u stavu da jedva čeka leto i turnir u Beogradu. Vrlo dobro zna u kakvu košarkašku zemlju dolazi i sa kakvim igračima će da radi ", poručio je Kokoškov.
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Da li Maloun stiže u Srbiju? Igor Kokoškov konačno otklonio svaku dilemu!

Izvor: Sportske.net, 16.Jan.2020

Dolazi ili ne? Polemika je potrajala....Selektor reprezentacije Srbije Igor Kokoškov potvrdio je da će Majk Meloun biti u stručnom štabu na kvalifikacijama za Olimpijske igre...Informaciju je na svom zvaničnom sajtu plasirao u javnost Košarkaški savez Srbije, ali je prava zbrka nastala nakon izjave...

Nastavak na Sportske.net...

Kokoškov: Meloun jedva čeka da dođe u Srbiju

Izvor: MozzartSport.com, 17.Jan.2020, 00:05

Košarkaški savez Srbije kaže da će Majk Meloun biti deo stručnog štaba reprezentacije Srbije narednog leta, to se shvati kao da će biti pomoćnik selektora Igora Kokoškova, a onda trener Denvera sve to demantuje. Igra gluvih telefona na velikoj distanci, od SAD do Srbije, u kojoj se, po svemu...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.